LOADING
24
OKT
2019

Uue ajastu
majandus

OSTA PILET
Scroll
3 Days (Friday-Sunday)
70+ Workshops
17 South Sherman Street  Astoria, NY 11106
Drop us a line:
hello@eventure.com
—  2019
Jüri Muttika, moderaator
Koht: Tallinna Tehnikakõrgkooli aula (III korrus, Pärnu mnt 62, Tallinn)
Moderaator: Jüri Muttika

Kus peitub ringmajanduses raha ja kuidas käib äri?

Tallinna Tehnikakõrgkooli Ringmajanduse visiooniseminar heidab pilgu uue ajastu majandusse. Arutleme valdkonna tipptegijatega avalikust ja ärisektorist ning ülikoolidest, kus peitub ringmajanduses raha ning kuidas käib äri.
Tule ja kuula, kuidas müüa rohelist maailmapilti ning päästa maailma. Ürituse lõpetab köitev ja silmi avav paneel.
Kohtumiseni visiooniseminaril!

See our Speakers
Goals

How it was in 2017

“Consumers are inundated with ads, so it’s vital that your ad catches the eye and immediately grabs interest.”

Virginia Frazier
Creative director at Marco Interactive

Get your tickets

Oktoober 24

Ajakava

Osta pilet
amazing people

Esinejad

VIEW PROFILE
Aivo Kangus

Aivo on ettevõtja, kes on loonud festivalidele joogitopside korduvkasutuse süsteemi, mille ta nimetas Topsiringiks ning mis aitab väga paljud festivalid muuta jäätmetest puhtamaks.

Eesti
VIEW PROFILE
Marek Harjak

Marek on perefirmast välja kasvanud ettevõtte EstPakPlastik juhatuse liige. Nende äri on toota keskkonnasõbralikult ja loodust säästvalt pakendeid toiduainetööstusele. Kombineerides innovaatilist disaini, taaskasutatavaid materjale ja täppishäälestatud logistikat, hoiavad nad loodussõbralikku joont ning suudavad ka äris edukad olla.

Eesti
VIEW PROFILE
Mihkel Krusberg

Mihkel töötab nõunikuna Eesti Vabariigi keskkonnaministeeriumis ning on riigi ringmajanduse strateegia ja tegevuskava üks välja töötajatest. Mihkel näeb, et ringmajandus vajab lisaks tarbijavastutusele ka riigi kaasatust ja seepärast võib ta väsimatult rääkida ökoinnovatsioonist, ökodisainist, ressursitõhususest, meetmetest ja IKT lahendustest.

Eesti
VIEW PROFILE
Mart Normet

Mart on endine Eesti Televisiooni meelelahutussaadete peatoimetaja ja Eesti Laulu produtsent. Praegu on Mardile kõige olulisemad loodus, inspiratsioon ja pidev kasvamine inimesena. Ta on Maailmakoristuspäeva loovjuht, kes nakatava energia ja veenmisvõimega suudab panna maailma uskuma, et kui muuta mõtteviisi ning tegutseda koos ja globaalselt on kõik võimalik isegi ühe päevaga.

Eesti
VIEW PROFILE
Kristo Aab

Kristo töötab LHV pangas analüütikuna, kujundades panga arvamust makromajanduslikel teemadel ning vastutades selle äritegevuse eest. Kristo veenab meid, et selged teadmised makromajandusest aitavad parandada otsuste põhjalikkust igas majandus- ja ettevõtlusvaldkonnas.

Eesti
VIEW PROFILE
Kadi Aguraijuja ja Paap Uspenski

Paap ja Kadi teevad asju, mis on neile endale toredad ja usuvad, et igal väikesel keskkonnateol on oma mõju. Kui sellega nakatada paljusid inimesi, on võimalik ka palju ära teha.

Eesti
VIEW PROFILE
Harald Kitzmann

Harald on professor ja tootmisjuhtimise praktik, kes konsulteerib tööstus- ja tootmisettevõtteid Euroopas ja Venemaal, õpetab kõrgkoolides ja tegeleb uurimistöö ning ettevõtlusega.

Eesti
VIEW PROFILE
Nicola Cerantola

Nicola on masinaehituse insener ning ringmajanduse ja rohelise ettevõtluse uurija-konsultant, õppejõud ja coach. Tema kireks on ringmajandus, jätkusuutlik disain ja roheline ettevõtlus. Nicola aitab ettevõtetel juurutada ringmajanduslikke ideid ning mõtlemist Lähis-Idas, Põhja-Aafrikas ja Lõuna-Ameerikas. Konsultatsiooniettevõtte Ecologing asutajana on Nicola pea 20 aastat aidanud viia ringmajanduslikku mõtlemist ettevõtlusesse. "Miks ja kuidas?" on küsimused, mida Nicola sõnul tulevik meile juba täna esitada püüab.

Hispaania
VIEW PROFILE
Ahto Oja

Ahto on ettevõtte Balti Biometaan keskkonnakaitse, strateegilise planeerimise ja taastuvenergia ekspert. Tema kirglik huvi on taastuvatest allikatest pärit kütused. Tal on ette näidata keskkonnakaitse magistrikraad Helsingi Ülikoolist ning Euroopa kaasaegseima põllumajanduslikul biometaanil põhineva tankla rajamine Viljandimaal.

Eesti
VIEW PROFILE
Urmas Villmann

Kontuur Leo Brunett loovjuht Urmas teab, et pila, labasus, kadedus, viha, hirm või ahnus võivad olla inimesi käivitavad jõud, kuid mäeahelikke liigutavad sõbralik huumor, armastus ja headus. Turbulentset tarbimismaailma jälgiv terav pilk ja soe satiir lasevad märgata, kuidas luuakse turundusmüüte ja jutustakse rohelisi lugusid reklaamides. Vahel võib olla võimalik oma loo ja tootega ka maailm päästa, kui inimesi ühendavad andekus ja loovad ideed. Iseasi, kuidas pärast seda edasi minnakse.

Eesti
VIEW PROFILE
Reet Aus

Hinnatud disaineri ja ettevõtjana teab Reet, et rõivatööstus on üks kõige enam loodust saastavamaid valdkondi. Ta on südameasjaks võtnud jätkusuutliku ja eetilise disaini põhimõtted. Suured kogemused äris, globaalne haare ja põhjalikud teadmised rõivasektori ressursikorraldusest aitavad tal kokku viia ärimaailma tarbimisahela ja enda eetilised hoiakud. Oma ühiskondliku tegevusega tahab ta ka teisi muutuma panna.

Eesti