Radius Machining OÜ stipendiumi pälvis Robert-Juss Soe - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Radius Machining OÜ stipendiumi pälvis Robert-Juss Soe

Radius Machining OÜ stipendiumi pälvis Robert-Juss Soe

Metallitööstusettevõtte Radius Machining 1500-eurose stipendiumi pälvis tänavu Tallinna Tehnikakõrgkooli masinaehituse õppekava teise kursuse tudeng Robert-Juss Soe. 

Stipendiumi andis 7. detsembril toimunud TTK heategevuslikul jõuluhommikul üle Radius Machining OÜ esindaja Timo Vilumets. Vilumetsa sõnul on oluline, et üliõpilased oleks oma õpingutes motiveeritud, mistõttu soovivad nad stipendiumiga silmapaistvaid tudengeid toetada. 

Oma avalduses märkis Robert-Juss, et õpingutes Tallinna Tehnikakõrgkoolis soovib ta võtta alati maksimumi, mistõttu lööb ta aktiivselt kaasa ka tudengielus. Kohe õpingute alguses otsustas Robert-Juss kandideerida tudengivormelisse, kus ta on tegev siiani. Samuti on Robert-Juss üks kolmest üliõpilasest, kes esindab Eestit tänavu Belgias toimuval Clash of Trades võistlusel. Võistluse eesmärk on toota kõige odavamalt, kiiremalt ja täpsemalt viieteljelises freespingis etteantud detail. 

Radius Machining OÜ on Tallinna Tehnikakõrgkooli tudengitele stipendiumi välja andnud nüüdseks viis aastat. Kokku osales stipendiumikonkursil kaheksa kandidaati. 

Vasakult: stipendiumi laureaat Robert-Juss Soe ja Radius Maching OÜ esindaja Timo Vilumets.

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?